BraEva

Nimeni on Eeva Suomi, koulutukseltani olen vaatetusalan insinööri (AMK) ja käsityönopettaja. Olen perustanut BraEva Oy:n, jotta voin hyödyntää osaamistani ja ammattitaitoani tarjoamalla aikuisille naisille alusvaatteita, jotka ovat laadukkaita, käytännöllisiä ja mukavia käyttää. BraEvan syntymän taustalta löytyy paljon selvitystyötä sekä valtavasti uteliaisuutta alusasuja kohtaan.

Aikuisen naisen alusvaate

Sopivien rintaliivien hankkiminen on haastavaa aikuisen naisen vartalolle. Aikuiselle naiselle suunniteltuja, laadukkaita, hyvin istuvia ja oikealla tavalla tukea antavia rintaliivejä on hankala löytää.

Tarvitaan paljon kokovalikoimaa, osaavan myyjän apua sovitustilanteeseen, oikeanlaista mitoitusta ja sellaisia teknisiä ominaisuuksia, jotka antavat tukea vartalon muodoille. Monesta pienestä yksityiskohdasta syntyy hyvä lopputulos.  Haluan tarjota aikuiselle naiselle mahdollisuuden saada asiantuntevaa sovitusapua kiireettömässä ja avoimessa ilmapiirissä kotikutsuilla, ja näin auttaa hankkimaan oikean kokoiset ja malliset alusvaatteet.

Koulutukseni tuomasta pohjasta kumpuaa kiinnostus rintaliivien suunnittelun, kaavoituksen ja valmistuksen tutkimiseen. Alusvaatteiden, ja erityisesti rintaliivien, suunnittelu ja valmistaminen on monimutkaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen prosessi.

Oikeiden kaavoituksellisten ratkaisujen kokeileminen, sopivan materiaalin etsiminen, tarvittavien tukiratkaisujen ja materiaalin yhteensovittaminen ja mallikappaleiden testaaminen käytännössä ovat todella mielenkiintoista ja paljon aikaa vievää työtä. Olen huomioinut alusvaatteiden kaavoituksessa ja valmistuksessa aikuisen naisen vartalon muodot, jotta alusvaatteeni ovat yhtä aikaa käytännöllisiä, antavat tukea oikeissa paikoissa sekä tuovat mukavuutta.

Suunnittelen alusasut itse ja valitsen materiaalit ja tarvikkeet huolella. Alusasujen valmistus tehdään alihankintana Latviassa ja valitsen yhteistyökumppanikseni valmistajia, joilla on perinteikäs ammattitaito sekä osaaminen alusasujen valmistuksessa. Tuotekehitys on hidasta puuhaa, mutta uusia alusasuja tehdään kokoajan.

Olen mukana valmistusprosessissa alusta loppuun saakka ja vierailen yhteiskumppanieni luona säännöllisesti. Hankin kaikki kankaat, pitsit ja muut tarvittavat tuotteet mahdollisimman ekologisesti läheltä ja yrityksistä, joilla on kansainvälinen ISO standardi ja ympäristöystävällinen Ökö- tex standardi 100.